SRY

Min älskade blogg har kommit lite i skuggan. Sry. Men som sagt så besöktes Grekland och ön Zakynthos den 4-11 augusti. Det var nog bästa resan! Eller det var bästa resan! Allt var perfekt, bodde cirkus två minuter från stranden och fem från main street. Skulle kunna pladdra på här hur mycket som helst om resan, men huvudsaken är att vi som var där vet hur jävla bra vi hade det! :)



Zakynthos, Laganas här finns bilder för er som ännu inte skådat dessa på facebook.

Förresten så avslutas min kväll med en stor kopp te, känns inte bra det här. Hoppas det är bättre när jag vaknar imorgon, för då är det jobb.

/emma


NU ÅKER VI!!

Sådär ja, äntligen allting packat. Det tog längre tid än vad jag trodde eftersom att jag skulle hålla på att installera den nya ipoden så att jag har lite musik med mig. Men nu tror jag att allt är med, hoppas vi.. Jag ska iaf åka till Tesse nu, blir att vänta in timmarna tills klockan är 2.00 där, då lämnar vi Nypan och åker upp till arlanda. Vid 6 någon gång går vårat plan, och det skulle kunna sluta i panik med 10 tjejer men vi hoppas att det går bra och att ingen får svininfluensan därnere. usch vad hemskt om det händer och jag sitter och småskämtar om det.



/emma

MALTA .. GREKLAND

den 16/6-07, då åkte jag utomlands första gången utan föräldrar. Språkresa på Malta under 3 veckor, det var en helt sjukt bra resa! Det var över två år sedan, det känns som om att det inte alls var längesedan på ett sätt, men på ett annat så känns det som om att det var ännu mer än två är sedan vi var iväg.


Då åkte jag med min älskade Amanda, här endast 15 år gamla.


Då bodde vi hemma hos familjen Rea, och delade rum med en icke-engelsk-talande-finne, typ...


Comino by day, medelhavet är fiiiiint.


Massa söta flickor, som man träffar alldeles för sällen och vissa som man inte träffat sedan resan.


beachclub


strandmys


Jag, vår värdmamma Stephanie och Amanda.

Men i natt så lämnar vi nyköping, åker upp till Stockholm för att sedan åka till Laganas på ön Zakynthos. Denna gången med nio tjejer, fy fan vad kul! :)

/emma


RSS 2.0