Roadtrip

Nu var det langesedan jag skrev. Tiden gar sa fort har!

Efter surfers akte vi upp till Noosa med Amanda och Myran. Roadtrip blev det da. Stannade i Noosa i tva natter, dar testade vi att surfa for forsta gangen! Valdigt roligt! Aven dar vi for forsta gangen gjorde den numera klassiska "choklad i banan" ute i en park.

Sedan tog jag och Maria bussen upp till Hervey bay. Darifran utgick var resa till Fraser Island. Fraser Island ar varldens storsta sando och grunden till aborginernas tro. Bodde i talt och korde runt pa sand, badade i sjoar, och kollade in vrak och coola utkiksplatser. Efter tva natter och tre dagar dar tillsammans med var grupp som forovrogt var jattebra, kom vi tillbaka till hostellet. Dar motte amanda och myran upp med oss igen.

Efter det tog vi tva bildagar dar vi stannade till i mysiga sma australienska stader for fika, mat och sovplats. Idag kom vi fram till Agnes Water, imorgon ska vi surfa. 3 timmar for endast 17 dollar, inte ens 120 kr. KAP! Imorgon kvall aker vi vidare till Airlie beach. Min resa borjar ga mot sitt slut. 1,5 vecka kvar.

Ska forsoka ladda in lite bilder sa att ni kan fa se lite!

/emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0