I Sydney

Nu ar vi inne pa var femte dag i Sydney.  Den andra dagen promenerade vi runt i hela Sydney, kollade in Opera huset, darling hourbor och allt annat man borde se. Vadret var helt okej, ungefar 20 grader. Sa man kan ga runt i shorts och linne utan att frysa. Vi gjorde sallskap med tva killar som checkade in i varat doorms den dagen. Pa kvallen lagade vi mat pa hostellet och sedan gick vi ut pa Wake Up:s egna utestalle, Side bar. Inte varsta jattehaket, men det var latt att spendera nagra timmar dar. Val ute traffade vi pa fyra killar och en tjej fran sverige som vi hange med under kvallen. 

Var tredje dag, alltsa i fredags, sa bokade vi resor till Fraser Island och en battripp med Wtihsundays. Da kandes det som om att alla pengar forsvann, men det ar anda utflykter som man verkligen vill gora sa det ar det vart. Efter det gick vi och kollade in Sydneys shoppingutbud. Som de budget backpackarna vi ar sa blev det ganska snalt pa den fronten, jag kom dock hem med ett linne. Pa kvallen gjorde vi en ny ratt pa vara rester och vandrade aven denna kvall ner till Side bar. Inte en lika sen kvall som dagen innan, vi var hemma vid 2tiden.

Lordagen borjade med att vi checkade ut fran Wake Up och hoppade pa bussen till Bondi. Det var var forsta stranddag i Sydney och det var vadligt skont efter en vecka utan sol. Det ar dock iskallt i vattnet, sa vi ser fram emot att fa bada nar vi aker upp norr. Under kvallen sa var det halloween-firande pa nya hostellet.

Idag gick vi upp skapligt och akte buss till centrala Sydney, och hoppade sen dar pa en farja till Manly. Vi kom dit och det var kallt, blasigt och molnigt. Efter nagra stundkort fran vaggar osv, sa sprack det upp sa vi fick 2 timmar i solen dar innan vi flydde regnet som kom pa Manly.

Nu ikvall tar vi det bara lugnt, vi har jagat internetstalle. Men det ar inte det lattaste att hitta ett som har oppet sent och har skype.

/emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0