En fin dag i Phuket

Resan till Phuket gick bra. Va hade dock lite problem forst, for det forsta sa ville ingen taxi skjutsa oss till farjan till Trat (alltsa till fastlandet). Tillslut kom vi dit efter att ha fatt betala lite extra. Sedan nar vi kom till farjelagret sa det att ingen buss gick forran kl 14. Det var da var buss till Bangkoks flygplats gick, missade vi den sa missade vi flyget. Vi sprang runt och hittade tillslut nagra som sa att vi kunde ta en annn tidigare farja. Sa vi han med, vantade lite pa bussen och kom sedan till flygplatsen i god tid.

Vi kom till Phuket vid midnatt och bestamde oss da for att boka en natt direkt pa flygplatsen, just eftersom att vi inte hade en aning om stallet. Vi hamnade i Patong, manga turister har men man har ocksa hort en del om prostitution osv, dock inget som vi har sett an. Men allt beror val pa vilka omraden man ar pa.

Idag har vi haft den forsta dagen med sol i Thailand, och det forst efter en vecka. Vi var nere pa stranden fran halvtolv-fyra. Underbart att fa lite faarg pa kroppen, men kanner sig sa blek nar man gar i sina fargglada sommarklader. Vadret forvantas vara osakert en vecka fram, det ar sa lang tid som vi ska vara har. Sa vi hoppas att det ar battre an vad de vantar, vi vill hinna aka runt till lite oar osv. Dock svart att planera in det om vadret ar ostadigt.

/emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0