Framme i Bangkok

Efter en smartfri flygresa sa landade vi i bangkok kl 16 lokal tid. Kl 11 i Sverige. Vi tog buss in till centrum och khoa san road dar vi bor. Vi kom till hotellet och varat rum ar ungefar 2x2,5, plus EGEN toalett. Det ar inte alla rum som har det. Jag och maria hade nog valdigt laga krav da vi tyckte att hotellet var valdigt fint, det ligger handdukar i korridorerna for att vattnet inte ska rinna ut, spindlar och lite andra mysiga saker. Luktar unket av alla blota handdukar. Men vi trivs, i var lilla 1,20 sang. MAMMA PAPPA, vi laser med tre las inifran sa det ar lugnt!

Efter att vi hade installerat oss gick vi ut pa khoa san road, kakade god mat och gick sedan och shoppade lite. Vi kom precis tillbaka till hotellet. Valdigt trotta, klockan ar snart 12 och vi ska lagga oss strax. Imorgon har vi tankt att ta oss runt har i Bangkok och se lite sevardigheter. Vi bokade namligen en hotellnatt extra har, och aker istallet ner till Koh Chang en dag senare an vad vi tankt. Vi bokade bussbiljetter idag sa allting infor resan ar klart.

/emma

Kommentarer
Postat av: laila

Skönt att allting gått bra hitills. Herregud vilket lyxigt rum ni verkar ha, det måste ju vara Bangkoks värsta lyxhotell ni har bokat.:-)))) Ha de så bra o skriv snart igen. Kram Laila

2010-10-10 @ 21:45:04
Postat av: amanda

tycker också att det skönt att höra att allt är bra :):)

2010-10-11 @ 12:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0