Fran ett blott Koh Chang

I tisdags tog vi alltsa en buss fran Bangkok ner till Koh Chang. Bussresan gick smidigt och vi var framme vid Trat vid 3-tiden. Efter det tog vi farjan till Koh Chang. Direkt nar vi kom dit sa markte vi att det var valdigt mycket vatten. Vi visste visserligen om att det skulle vara regnsasong sa vi hade forvantat oss lite regn. Men grejen var den att har hade det regnat konstant i TVA veckor. Det hade varit en kraftig storm nagra dagar innan vi kom, sa elektriciteten hade kommit tillbaka tva timmar innan vi kom till on. Dock sa kom internet hit forst onsdag kvall. Det ar valdigt trakigt att det regnar heeeeela tiden, just eftersom att vi valda att aka till ett lugnt stalle i Thailand for att fa sol och bad.

I onsdags sa var det uppehall i nagra timmar under dagen, sa da var vi pa stranden i tva timmar. Dock ingen direkt sol utan ett tjockt gratt molntacke som ligger over hela on. Vi har fragat runt och kollat pa internet och det verkar som om att det ar liknande vader over i princip hela Thailand. Sa det kanns osakert att flytta da det ar stor chans att det ar samma sak pa andra stallen.

Under onsdagen sa traffade vi pa fyra sydafrikaner som arbetade som larare i Bangkok, skolorna har har ledigt just nu, sa de var pa semester har. Vi umgicks med dem och de visade oss runt lite pa on. Fick skypa med basta en hel timme, det kandes valdigt bra! :)

Under de tva forsta dagarna var vi vid Lonley Beach och nu har vi flyttat oss till White Sands. Under onsdagen akte vi mopeder till en liten fin avlagsen strand.

Annars har vi aven fatt thaimassage och aven fiskmassage for fotterna, otroligt kittligt men skont.

Forhoppningsvis kommer det lite bilder snart!


emma



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0